A l’altre costat del capell.


Madrid: Anaya, 2002.

Il·lustr. de Paco Giménez. Editat a les Illes Balears amb el títol A l’altre costat del barret.

Camil Miró sempre ha sentit curiositat per saber el lloc on els mags amaguen els conills que fan sortir dels seus capells. Decidit a descobrir la veritat, es fa passar pel president d’una associació en defensa dels conills i aconsegueix arribar fins al misteriós lloc que els mags guarden en secret.
Carles Cano va nàixer a València el 1957. Després de dedicar-se a diversos treballs, es va llicenciar en Filologia Valenciana i va impartir classes en diversos instituts de formació professional durant cinc anys. Actualment, treballa en programes infantils de la ràdio i televisió valencianes. Potser per això els seus escrits presenten una gran riquesa d’imatges visuals. La seva capacitat per explicar històries renova el somni dels vells narradors -per exemple, les àvies de antany- i convida a seguir els seus passos i recuperar l’antic costum d’explicar contes.
Va nàixer a València el 1954. És autodidacta i alterna la il.lustració amb el disseny gràfic. Ha rebut diversos premis i mencions honorífiques, com el Premi Lazarillo el 1988.
ISBN 978-84-667-5492-7
Valores: Creatividad, autoestima, iniciativa, valentía, aprendizaje, conocimiento, sabiduría.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada